dimecres, 30 de maig del 2012

Entrada individual 2

Monografies específiques

  • Martínez Selva, José María."Ansiedad y adaptación a las nuevas tecnologías en la era digital. Barcelona: Paidós, 2011
  • Cuban, Larry. "Dilemes polítics i docents de l'ús de les TIC a l'aula: el cas dels Estats Units". Barcelona: Funcació Jaume Bofill, 2011.

Monografies generals

  • Alcalá de Guadaíra "Las TIC para la igualdad: nuevas tecnologías y atención a la diversidad". Madrid: Eduforma, 2007.
  • UOC "anàlisi de casos de tecnologia i mitjans".Barcelona: Editorial UOC, 2011.
Articles de revista

  • Jose Eduardo Córcoles Tendero, "Recursos digitales para el aula" [en línea] Albacete: QuadernsDigitals.net, Vol, XX.
RESUM

Pel que fa les monografies generals he escollit llibres que parlen sobre dilemes que s'han creat arran del naixement de les TIC. Provocant així dilemes en tots els àmbits, ja siguin polítics, educatius, socials... A més de les diferents reaccions que aquestes noves tecnologies han desenvolupat: preocupació, estrès, facilitat en molts àmbits i molts altres a les diferents persones que han intentat desenvolupar el seu coneixement sobre aquestes.

D'altra banda, en les monografies específiques he escollit un "manual" sobre les noves tecnologies que dia ha dia han anat creixent i desenvolupant-se on es pot buscar informació detallada sobre vàris temes. L'altre monografia específica l'he escollit perquè és un anàlisi molt útil per universitaris, tal i com som nosaltres, sobre diferents casos de la tecnologia i els mitjans.

Finalment els dos articles escollits són de diferents llocs (Colòmbia i Espanya) amb els que podem fer una comparació i anàlisi del que és i com és la utilització de les tecnologies a diferents llocs en relació el tema de l'educació i la formació amb les TIC.


Carlota Suñé Segalà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada