dilluns, 27 de febrer de 2012

El nostre mónL'Anna Repiso, de Barcelona ciutat; l'Esther Vendrell, de La Sentiu de Sió; La Judit Quiñonero, de Caldes de Montbui;i la Carlota Suñé, de La Cerdanya hem obert aquest blog per parlar de la bretxa digital. Aquest fenomen cada dia més conegut és la distància que s'ha produït entre dues generacions: les més adultes, les quals han vist néixer i créixer Internet, i les més joves, que han nascut i crescut ja amb les noves tecnologies. 

Què és la tecnologia 2.0? qui són els que s'hi han adaptat millor? Per què? Té solució la distància generada entre dues generacions? Una vegada havent ecollit el tema el qual tractarem, aquestes són algunes de les preguntes que se'ns han acudit. Ens ha cridat l'atenció i ens ha semblat interessant investigar i conèixer més sobre la bretxa digital com a estudiants de comunicació que som, i simplement perquè la nostra generació, dels anys noranta, hi té un protagonisme essencial.

Així doncs al llarg del semestre anirem parlant de les causes i conseqüències d'aquesta separació de generacions a causa de les noves tecnologies. Intentarem fer d'aquest blog, més que un treball de classe, un web on plasmar les nostres conclusions, investigacions, teories...

Fins la propera entrada!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada